Reactie plaatsen

Reacties

Regine
2 maanden geleden

Superleuke en gezellige workshopmiddag gehad! Ik ben nul creatief, maar eindresultaat is verbazingwekkend leuk geworden. Echt tof om te doen en je houdt er echt iets leuks aan over!

Loes van der Wel
2 maanden geleden

Nicky heeft een superleuke workshop verzorgd,voor een groepje vriendinnen, bij mij thuis. Ik hoefde alleen te zorgen voor een tafel waar we met elkaar aan konden werken en Nicky verzorgde de rest. Iedereen begon wat twijfelachtig maar algauw sloeg dit over in enthousiasme, wat terug te zien is in de resultaten, ze zijn ontzettend leuk geworden! Nicky geeft een duidelijke uitleg en stuurt bij waar nodig. Een aanrader voor iedereen die eens iets anders wil doen; verzorg er zelf een hapje en drankje bij en het is gegarandeerd een geslaagd feestje!

Esther de Vries
4 maanden geleden

Ik heb een workshop van Nicknacks collages gevolgd in Delft. We kregen duidelijke uitleg en er was veel en goed materiaal om mee te werken. Goeie tips en aanwijzingen tijdens het maken ook. Soms hulp waar echt nodig, maar je maakt wel echt je eigen collage.
Nicky werkt die thuis nog af met vernis en knipt de randjes bij. Daardoor wordt je resultaat nog mooier!

Jeannette
8 maanden geleden

Gisteren een workshop van Nicky in Delft. Zo leuk om totaal blanco binnen te stappen en met een heus kunstwerkje naar huis te gaan! Perfecte begeleiding, leuke plek, gezellig en verstand op nul 🙏

Elise Koggink
10 maanden geleden

De collages van Nicky zijn een van de leukste cadeaus om te geven en te krijgen. Op basis van jouw input krijg je een kunstwerk dat helemaal bij je past of bij degene aan wie je het geeft. Ik ken redelijk veel mensen die een collage van Nicky hebben en tekens is het weer een schot in de roos. Een echte aanrader dus.

Annelies Harzing
10 maanden geleden

Nicky heeft voor mij twee gepersonaliseerde collages gemaakt die bij elkaar horen. Ik heb haar input gegeven over de personen voor wie de collages zijn. Het resultaat is werkelijk fantastisch, de collages geven echt weer hoe deze mensen zijn en waar ze van houden. Ik ben er echt superblij mee!!! Dit wordt een prachtcadeau om te geven

Martijn
2 jaar geleden

Nicky heeft een mooie collage gemaakt voor een bevriend stel dat ging trouwen. Mooi en met veel zorg en een leuke knipoog gemaakt. Ook het contact tijdens het maken van de collage was erg leuk en persoonlijk, dat zorgt voor een extra goed gevoel :-)

Melanie de Boer
2 jaar geleden

Nicky heeft voor een lieve vriendin die 50 jaar wordt een prachtige gepersonaliseerde collage gemaakt. Zo knap hoe zij haar heeft weten ‘te vangen’ in deze collage. Ophet lijf geschreven. Heel blij met het resultaat. Dank! Gr Melanie

Sietske
2 jaar geleden

Nicky heeft voor mijn moeder voor haar verjaardag een prachtige gepersonaliseerde collega gemaakt. Het een super mooie collage geworden. Mijn moeder is er super blij mee. Bedankt Nicky

Kitty
2 jaar geleden

Helemaal mij!!

Anneke Kwee
2 jaar geleden

Voor het nieuwe huis van mijn zus heeft Nicky een prachtig 4-luik gemaakt (te zien bij de gepersonaliseerde collages). Voor elk van de gezinsleden een eigen herkenbare collage van hun favoriete eten, land, sport, huisdier etc. Erg leuk geworden en hangt prachtig in het nieuwe huis.

mascha
2 jaar geleden

Voor mijn 50ste verjaardag, heb ik een collage van Nicknackscollages gekregen van twee van mijn beste vriendinnen, die ik al bijna 30 jaar ken. Met hun input en de creativiteit van Nicky heb ik het mooiste, liefste en meest persoonlijke kado gekregen. De collage gaat over mij, past bij mij en heeft een prominente plek in de woonkamer gekregen. Iedere keer dat ik deze zie, word ik heel blij... Dank je wel Nicky...

Marlies
2 jaar geleden

Nicky heeft een prachtige collage gemaakt voor mijn zoon van 5 jaar. Superhelden, aardbeienijs met slagroom, voetbal, pannenkoeken...alles waar hij van houdt staat er op! Toen hij het voor het eerst zag kon hij niet ophouden om er naar te kijken. Nu hangt het boven zijn bed! Een enorme aanrader en een heel mooi origineel/persoonlijk cadeau. Bedankt Nicky!

Roy
2 jaar geleden

Heb mijn vriendin voor Kerst een gepersonaliseerde collage cadeau gedaan. Als aanvrager was ik onderdeel van het maakproces. Super leuk om samen te werken met Nicky. Het resultaat is echt heel erg leuk! Een authentiek ogend modern kunstwerkje. Als een soort visueel gemaakte biografie. Echt een aanrader!

Merel
3 jaar geleden

Dat ziet er allemaal vrolijk uit!

Caro
3 jaar geleden

Ziet er strak uit, en wat een leuke collages! Gaaf cadeau-idee.

Hélène
3 jaar geleden

Wat een leuke website! En goede cadeausuggestie. Veel succes 👍

Kitty kapiteijn
3 jaar geleden

Nog altijd heel blij met de collage die je voor ons huwelijk hebt gemaakt!

Nathalie
3 jaar geleden

Geweldig gekke, bonte collages. Wat een fantasie! Hier wordt je toch vrolijk van? :)