Iets leuks doen met vriendinnen? Met je moeder, zus, dochter, buurvrouw, partner of (doe eens gek) met jezelf! Een uitje met collega's? Of op zoek naar een activiteit tijdens een vrijgezellen dag? 
Kies hieronder welke workshop het beste bij jou past. Die bij Voorlopig Delft, hebben vaste data. De datum van een privé workshop is in overleg.

 

WAAR: VOORLOPIG DELFT, Voorstraat 8, Delft

WANNEER: zondag 26 mei / zondag 16 juni

TIJD: 13.30-16.30 uur  

KOSTEN:  €45 p.p. inclusief thee, taart en materialen

WAT DOEN: Maak met schaar/lijm/tijdschriften je eigen te gekke collage op schildersdoek (kies uit verschillende kleuren ondergrond 25x25x0,3 cm).

VOOR WIE: Creativiteit en gezellig voor 14-100 jarigen. 

AANMELDEN: met gewenste datum via voorlopigdelft@gmail.com / @voorlopig_delft

KLAAR: Na een week kan je je collage ophalen in de winkel. Ik heb hem dan met twee lagen vernis en een ophanghaakje afgewerkt.

 

Privé workshop bij mij thuis

Maak met schaar/lijm/tijdschriften je eigen te gekke collage op schildersdoek (kies uit verschillende kleuren ondergrond 25x25x0,3 cm). Wil jij met je collega’s, vrienden, familie of andere gezellige samenstelling een collage workshop volgen? Jullie zijn met maximaal 8 en minimaal 6 deelnemers welkom bij mij thuis in Den Haag. Alles wat nodig is voor een leuke, drie uur durende collage workshop, staat voor jullie klaar. De workshop is inclusief alle materialen en wat lekkers met koffie en thee. Na afloop werk ik de collages met twee vernislagen en een ophanghaakje af en stuur ik ze, op mijn kosten, naar 1 adres. Deze workshop is €45 per persoon


Privé workshop op locatie
Maak met schaar/lijm/tijdschriften je eigen te gekke collage op schildersdoek (kies uit verschillende kleuren ondergrond 25x25x0,3 cm). Bij minimaal 6 deelnemers kom ik bij jullie langs en neem ik alles mee wat nodig is voor een leuke, drie uur durende collage workshop. Het maximale aantal deelnemers is in overleg. De workshop is inclusief alle materialen en wat lekkers. Jullie regelen zelf koffie en thee en een tafel met stoelen. Na afloop werk ik de collages met twee vernislagen en een ophanghaakje af en stuur ik ze, op mijn kosten, naar 1 adres. Reiskosten en eventuele parkeerkosten komen bovenop de workshopkosten van €45 per persoon.

Voor deze privé workshops neem je met mij contact op via info@nicknackscollages.nl