Gepersonaliseerd

Ben je op zoek naar een uniek, persoonlijk cadeau voor een huwelijk, verjaardag, afstuderen of geboorte? Geef mij een aantal steekwoorden over het feestvarken en dan maak ik er wat moois van! Jij kiest het formaat, de kleur, het thema. Afhankelijk van het aantal opdrachten is de levertijd ongeveer twee weken. Deze levertijd kan oplopen als ik meerdere opdrachten tegelijk heb. Een eventuele wachtlijst zal ik naar jou communiceren. Ik maak de collages namelijk naast mijn andere werk.

 

20x20x1cm   €70,- 

20x20x3,5cm €75,-

25x25x0,3cm €70,-(meest gekozen)

Andere formaten in overleg

 

Indien je speciale wensen hebt kun je deze doorgeven via het opmerkingen-veld in de laatste stap. Bij een gepersonaliseerde collage kan je hier een aantal steekwoorden vermelden en een voorkeur voor de achtergrondkleur. Ik neem daarna contact met je op, om de opdracht en je wensen verder te bespreken. De collage ga ik pas definitief plakken als je helemaal tevreden bent met de compositie.

 

Omdat de collage uniek is, verstuur ik hem met track & trace, verzekerd, met handtekening en alleen op jouw adres via myparcel. Mocht je niet thuis zijn, dan wordt het pakket bij een PostNL-locatie in de buurt afgeven. Je hebt dan zeven dagen om het pakket op te halen. 

 

Portfolio gepersonaliseerde collages